World Trade Day 2017

Connect to a world of international business

Welcome to our global network!

In opvolging van het International Business Forum 2016 en om de officiële opening van ons nieuwe business centrum niet ongemerkt voorbij te laten gaan, zetten wij in de middag van 6 november 2017 de deuren van het WTC Twente open en stellen wij ons wereldwijde netwerk ter beschikking aan de ondernemers uit Oost-Nederland.

Naast een aantal succesvolle ondernemers uit de regio, zoals Bas Oude Luttikhuis (ikwilvanmijnautoaf.nl), Jan Harmen Wiebenga (Triboform) en Geert Braaksma (voorzitter van de Twente Board), zullen er buitenlandse experts en meerdere ambassades en World Trade Centers op 6 november te gast zijn. Een unieke netwerkbijeenkomst van internationaal georiënteerde ondernemers, professionals en instellingen uit Oost Nederland en het Duitse grensgebied en landenexperts uit 16 landen onder één dak. De World Trade Day sluiten wij af met een Italiaanse netwerkborrel aangeboden door World Trade Center Trieste.

Interessante workshops, info-points, internationale gastsprekers, advies op maat en matchmaking sessies met meerdere ambassades op een middag -kortom, een dag die u als internationaal gerichte ondernemer niet wilt missen!

Deelname aan World Trade Day is GRATIS. Aanmelden is verplicht.
Uitsluitend voor de deelname aan de International Matchmaking gesprekken wordt een bijdrage van 50,- euro aan niet-leden gevraagd.

 

Voor wie?

World Trade Day richt zich voornamelijk op bedrijven en organisaties met internationale focus en/of op zoek naar nieuwe afzetmarkten in het buitenland.

Het evenement is uitsluitend bedoeld voor personen werkzaam bij exporteurs van goederen en diensten. Kennisinstellingen en NGO’s zijn ook welkom. Wij staan voor de kwaliteit van onze bezoekers. Valt u niet binnen de hoofddoelgroep dan kan uw aanvraag afgewezen worden.

World Trade Day 2017 is mede mogelijk gemaakt door: