FAQ's

Hier vindt u antwoord op veel gestelde vragen. Tevens vindt u hier de WTD voorwaarden.
Wat houdt een matchmakinggesprek in?

Een matchmakinggesprek is een 1 op 1 gesprek met een vertegenwoordiger van een buitenlandse ambassade in Nederland om een globale indruk te krijgen van de zakelijke mogelijkheden in het desbetreffende land.

Hoe lang duren de matchmakinggesprekken?

De gesprekken duren 15 minuten.

Hoeveel gesprekken kunnen maximaal worden gevoerd?

Iedere ambassade kan maximaal 8 gesprekken hebben. Toedeling zal plaatsvinden op basis van inschrijvingen en branches van de deelnemende bedrijven.

Wanneer krijg ik het schema van de gesprekken?

U krijgt enkele dagen van tevoren, voor 3 november 2017, uw gespreksschema toegestuurd.

Tot wanneer kan ik inschrijven?

U kunt zich inschrijven tot 25 oktober 2017. Deze datum geldt voor de matchmaking en de individuele adviesgesprekken. Voor de plenaire bijeenkomsten kunt u zich blijven inschrijven tot 2 november.

Wanneer is mijn inschrijving definitief?

Inschrijving is definitief nadat u van ons een bevestiging per mail heb gekregen en nadat de betaling van de deelnamekosten aan de international matchmaking gesprekken van €50,00 (WTC leden gratis) is voldaan.

Kan ik na inschrijving nog annuleren?

Annulering kan tot 25 oktober 2017. Daarna zijn wij genoodzaakt, in het geval van aanmelding voor de international matchmaking, om een bedrag van EUR 50 in rekening te brengen. Dit geldt ook voor ‘no-show’.

Kan ik met een tweede persoon van hetzelfde bedrijf komen?

Het is mogelijk een tweede persoon van hetzelfde bedrijf aan gratis aan te melden. Heeft de tweede persoon een eigen matchmaking programma (gesprekken) dan zijn de kosten: € 25,- (Business Club leden gratis). Heeft de tweede persoon samen met de eerste persoon matchmakinggesprekken dan worden er geen kosten berekend voor de tweede persoon. Voor WTC leden zijn er geen kosten.

Wat zijn de kosten?

Deelname aan de World Trade Day 2017 is GRATIS. De kosten voor deelname aan individuele International Matchmaking gesprekken zijn € 50 per persoon. Leden van WTC kunnen kosteloos deelnemen.

Overtuigd?

Schrijf u nu in!